VICTOR UDM Elite

UDM står for ”Ungdoms Danmarks Mesterskaberne”. Mesterskaberne er for spillere i den bedste række i U13, U15, U17 og U19.

For mange ungdomsspillere er UDM et af årets helt store mål. For tænk engang, hvis man vinder finalen og derefter kan kalde sig for danmarksmester og få skrevet sit navn på samme vinderliste som nogle af dansk badmintons største navne, såsom Peter Gade, Camilla Martin, Christinna Pedersen og Viktor Axelsen.

Selv om ungdomsspillerne kan blive forført af medaljerne, er det i højere grad udviklingen hos den enkelte, der bør være i fokus.

– Det er ikke vigtigt, at man står øverst på skamlen som ungdomsspiller. Det er ens udvikling, der er det vigtigste i ungdomsårene.

Mathias Christiansen

Landsholdsspilleren

Bo på Scandic og støt badminton

Badminton Danmark har indgået en ny samarbejdsaftale med hotelgruppen SCANDIC, som giver sporten nogle bedre fordele ift. bedre priser på værelser og samtidig går en mindre andel af overskuddet ved salg af hvert værelse retur til badmintonforbundet, som vi kan bruge til udvikling af ungdomsbadminton.

Tidligere vindere af UDM

Man kan finde langt de fleste nuværende og tidligere verdensstjerne blandt vinderne af UDM igennem tiden.

Du kan se alle resultaterne for de sidste 3 år på de røde knapper.

Badminton træningsophold i Asien

Oplev eksperthåndtering af færdigheder og kulturel berigelse.

Deltager du i 2 af vores store landsdækkende mesterskaber DMU, UDM, LBS, DENMARK JUNIOR, kan du få adgang til at tilmelde dig denne unikke asien træningslejr meget billigt.