Badminton træningsophold i Asien

Oplev eksperthåndtering af færdigheder og kulturel berigelse.

FÅ MULIGHED FOR AT TAGE MED PÅ BADMINTON DANMARKS ASIENTUR 2024-25.

Vi har udvidet målgruppen for at komme med på en uges træningsophold i Asien. Velkommen til vores spændende Badminton Danmark træningsophold i Asien, hvor vi forener verdensklasse træning med en kulturel oplevelse. Dette tilbud er skabt til unge badmintonentusiaster, der ønsker at opleve at træne på ‘asiatisk’ og forbedre deres færdigheder, blive inspireret til den daglige træning og udforske nye kulturelle horisonter.

  • Deltager du i 2 af vores store landsdækkende mesterskaber DMU, UDM, LBS, DENMARK JUNIOR, kan du få adgang til at tilmelde dig denne unikke asien træningslejr meget billigt.  

Træning på højt niveau

Turen er designet og udføres af erfarne asiatiske badmintoncoaches, der har en passion for sporten og en dedikation til at hjælpe dig med at nå dit fulde potentiale. Uanset om du er en øvet eller en avanceret spiller, tilbyder vi træningsøvelser og teknisk vejledning på turen, der vil styrke dine færdigheder og forbedre din spillestil, så du får noget med hjem.

State-of-the-art faciliteter

Under dit ophold har vi adgang til en topmoderne asiatisk badmintonfacilitet i Bangkok, hvor de thailandske landsholdsspillere også træner, og hvor vi har lagt grønne baner ud i hallen for at optimere din træningsoplevelse. Der er styrketræning, løbebane, og ikke mindst, så træner du på træninger sammen med asiatiske spillere på ungdomslandsholdsniveau på et af de 2 top thailandske badmintonakademier.

Kulturel udforskning

Udover træningen vil vores ophold også give dig mulighed for at opleve nogle af Asiens fascinerende kulturelle seværdigheder. Vi ser lidt historiske steder, lokale markeder og du får en kulinariske oplevelse på turen, så du kan få et dybere indblik i den rigdom og mangfoldighed, som Asien har at byde på.

Forbindelse og samhørighed

Vores træningsophold er ikke kun en mulighed for at forbedre dit spil, men også for at opbygge forbindelser og deltage i et fællesskab af ligesindede badmintonentusiaster. Samtidig træner vi under de samme forhold som vores egne landsholdsspillere igennem tiden har trænet under i Asien. Det er varmt, der er ikke aircon i hallen, der er brug for masser af væske osv.

Reserver din mulighed for at tage med NU

Tag det første skridt mod en fordybende badmintonoplevelse i Asien. Din mulighed starter ved at tilmelde dig til fx DMU eller UDM. Du skal tilmelde dig 2 af de 4 store landsdækkende arrangementer (DMU, UDM, LBS, VDJ) for at kunne købe dig til denne fantastiske asientur.

Alle der er kvalificeret d. 1. oktober (efter tilmeldingsfristen til Denmark Junior i efterårsferien) sender vi en personlig invitation til at deltage på turen. Er der større tilmelding end der er pladser, vil der blive sorteret i tilmeldingerne.

Datoer og pris

Turen vil være afgang fra København den ene weekend med hjemkomst den efterfølgende weekend.

Turen er for ungdomsspillere / ungseniorspillere, men er ikke beregnet for forældre. Man skal tage fri fra fx uddannelse i en uge for at kunne tage med. Specifikke datoer følger, men vi har kig på uge 50.

Der vil 2 træningspas dagligt, morgen og eftermiddag, men lidt mindre afvigelser ift. lidt sightseeing. Vi får ind imellem også tid til at ligge ved pool, shoppe osv.

Prisen vil være kr. 10.900,- pr. person inkl. fly, hotel, træning, trænere, bolde mv., ekskl. almindelig snacks/forplejning, drikkelse og lommepenge til sightseeing o. lign.

Der vil deltage erfarne Badminton Danmark rejseguider på hele turen, alle med stor trænererfaring, som er vant til at rejse i Asien.