Victor DMU

DMU står for ”Danmarks Mesterskaberne for Ungdomsspillere”. Mesterskaberne er for U9-, U11-, U13-, U15-, U17- og U19-spillere, der ikke spiller i den bedste række. 

I 2024 spilles DMU den 5.-7. april for første gang i Nyborg.

For mange ungdomsspillere er VICTOR DMU et af årets helt store mål, da de med en sejr kan kalde sig for danmarksmester i deres egen række.

DMU i tal

Den prestigefyldte titel og de sociale oplevelser gør, at mesterskaberne er blevet en kæmpe succes, der tidligere år er afviklet i op til 16 haller med cirka 1500 spillere fra over 160 danske klubber, der tilsammen spiller flere end 3500 kampe i løbet af turneringens tre dage.

1500 spillere

160 klubber

3500 kampe

Planlæg en fantastisk klubtur!

Til DMU spilles der i mere mange forskellige haller på flere forskellige lokationer, men der er rig mulighed for at overnatte sammen med sine kammerater fra klubben, og have en masse socialt samvær om aftenen, når kampene er færdige selv om man ikke spiller i den samme hal i løbet af dagen.

Under mesterskabet vil der være en lang række alternative aktiviteter, typisk i eller omkring hovedhallen. Både for dig som spiller, dine forældre eller ledere og resten af dine klubkammerater. DMU er med andre ord en samlet oplevelse for hele klubben eller hele familien samtidig med at alle kæmper om mesterskaberne.

Tilmeld dig VICTOR DMU og prøv kræfter med resten af Danmarks ungdomsspillere, samtidig med at du udvikler venskaber for livet.

Invitationen vil blive lagt på BadmintonPlayer senest 3 uger før tilmeldingsfristen.
Til til VICTOR DMU 2024 bliver invitationen offentliggjort senest torsdag den 29. februar.